Utstillere

Utstillere

Utstillere

Her finner du praktisk informasjon til deg som skal være utstiller på Norsk Spekematfestival 2018.
Utstillerområdet er i Museumsparken, Tynset Bygdemuseum.

Opprigg / Nedrigg

Opprigg for utstillere til Norsk Spekematfestival 2018 er satt til:
Alle utstillere skal være på plass til fredag kl 16.00
Riggetider legges ut.

Ved ankomst skal utstiller ta kontakt med utstilleransvarlig og bli henvist til egen plass.
Alle utstillere for oppgitt «sin egen» vert/kontaktperson.
Nedrigg kan starte lørdag kl. 18.00

Prisliste for utstillere

Åpningstider

Fredag kl 17 – 22

Lørdag kl 11 – 24   NB: Se nedenfor
Mat-utstillere  kl 11 – 18
Barnas spekematfestival kl 12 – 15
Ølfestivalen     kl 13 – 20.30
Matservering i pop-up restauranter kl 11-22
Servering med kveldsmenyer i paviljonger: Bordbestilling!
1. bordsetting kl 19 – 20.30
2.bordsetting kl 20.30 – 22

Overnatting og transport

Sett deg inn i logistikken for utstillerene, for en enklere og mer behagelig opplevelse av Norsk Spekematfestival.

Regler for salgsplass

Retningslinjer fra Mattilsynet

Registrer deg her

Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller på Norsk Spekematfestival 2018.
Selger du brukskunst, håndverk, produkter relatert til matopplevelser – ta kontakt!

Som utstiller på Norsk Spekematfestival forplikter jeg meg til å levere en omsetningsrapport*
Vår bedrift er godkjent av mattilsynet*
Jeg har lest og godtatt vilkårene i reglementet for Norsk Spekematfestival*Les reglementet her