Med Tynset Hotell på spekematlaget

Med Tynset Hotell på spekematlaget

Lindita og Valon Salihu ved Tynset hotell ser fram til årets spekematfestival på Tynset i mai.

Tynset hotell er en av mange viktige samarbeidspartnere for Norsk Spekematfestival. I år kan de lokke med et større og nyoppusset hotell.

For hotell-eierne Lindita og Valon Salihu har investert millioner i utbygging og oppussing. I mai skal den nybygde hotelldelen stå klar med 24 nye rom.

– Totalt vil vi da ha 56 rom å tilby våre gjester, sier Lindita Salihu, som også har pusset opp det som er dagens hotell.

Lindita og Valon ser fram til årets spekematfestival, og har helt siden oppstarten av Norsk Spekematfestival i 2016 engasjert seg for å bidra til liv og røre. De har i tillegg til overnatting også huset kunstutstillinger og større middager under festivaldagene.

I år blir hotellet arena når det lokkes med en flerretters historisk meny med norsk mat og drikke, laget av årets profilkokker; Bondelagskokk Nils Henning Nesje og hans kokkekollega i Chefs Dinner Norge; Gunnar Nagell Dahl. Dette skjer lørdagen under Norsk Spekematfestival, og påmelding til arrangementet kommer senere.

– Vi på Tynset hotell vil også bidra med spennende smaker under folkefesten i Museumsparken fredag og lørdag under Norsk Spekematfestival, sier Valon Salihu.
Han kommer også til å tilby natteliv under spekematfestivalen, med arrangementer på Nye Kronestua og Nattsvermer’n.