Pressemelding

Einar Gelius, Pia Haraldsen og Prosecco til Tynset

Einar Gelius og Pia Haraldsen holder foredrag om norske mattradisjoner, matkultur, mattrender, matglede og feiring. Sammen med en tilpasset mat- og drikkemeny vil publikum få en underholdende og inspirerende opplevelse i teltet

 

Tidligere har de gitt ut boken "Kunsten å feire bryllup" og i 2016 lanserte de i samarbid med Best Cellars og vinprodusenten Anna Spinato "Celebrare Prosecco". Fredag 9.juni kommer duoen til Tynset for å inspirere, lære bort og skape engasjement om prosecco, spekemat og ikke minst matglede. Baren er åpen - og det vil serveres spekemattallerken til alle deltakere. 

Arrangementet finner sted i festivalteltet fredag kl. 17.30! Velkommen! 

Kjøp billetter her

Samarbeidspartnere

  • Padriver Og Lagspiller1
  • Innovasjon Norge Logo
  • Fylkesmannen
  • Nofima Rgb Hy
  • Rørosmat
  • Nortura
  • Tynset Kommune
  • Meskano
  • Tynset Næringsforening
  • Tynset Arrangement
  • Tolgaos
  • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
  • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N