Slider

Følg med på det som skjer

Pressemelding

Prosecco + spekemat = sant!

Ved årets Spekematfestival kommer Pia Haraldsen og Einar Gelius for å holde foredrag om Prosecco & Matglede på førstkommende fredag, mens Haraldsen også står for Proseccobrunsj på lørdag. 

Pressemelding

Korpskonsert på Tynset Kulturhus, søndag 11. juni!

Alvdal-Tynset Janitsjarkorps forlenger festivalen med gratis korpskonsert på Tynset Kulturhus, søndag 11. juni!

Konferanse

Foredragsholderne ved årets innovasjon- og matkonferanse!

Ved Spekematfestivalen 2017 blir det holdt innovasjon- og matkonferanse torsdag 8. juni på Tynset Kulturhus. Årets tema er: Tatt i betraktning vår posisjon som en ledende aktør. Hvilken betydning har fokus på dyrevelferd og helse forprodusenter, leverandører og norsk reiseliv?

Pressemelding

Underholdning til torsdagens festmiddag!

I samarbeid med Øystein Rudi kommer Gro Kjelleberg Solli og Øystein Sandbukt til å stå for underholdningen under torsdagens festmiddag!

Pressemelding

Hva skjer på Torgdagen?

Lørdag er det torgdag i Tynset sentrum. Inne på festivalområdet kan du som publikum tusle mellom småprodusenter, kurs- og aktiviteter og gode restaurantopplevelser. Festivalområdet er åpent fra kl. 10.00 - 18.00, men enkelte av aktørene og programpostene vil holde åpent utover kvelden.

Pressemelding

3 gode grunner til å dra på Norsk Spekematfestival

1. Få større kjennskap til det norske landbruk, bønder og lokale aktører.

2. Utforsk et bredt spekter av spekemat med høy kvalitet, samt utvalgt drikke som akevitt, øl og prosecco.

3. Spennende aktiviteter for både store og små.

Pressemelding

Sigbjørn Johnsen kommer til Tynset!

Vi har gleden av å informere om at selveste fylkesmannen i Hedmark - Sigbjørn Johnsen - foretar seg åpningen av Norsk Spekematfestival 2017!

Pressemelding

Boksignering med Helge Hagen

Lørdag 10. juni kommer forfatter Helge Hagen til Spekematfestivalen 2017! Han har skrevet flere bøker om temaer som «Røyk og rak, tørk og grav», «Pølser og øl», «Pultost» og «Tre sterke fra innlandet». Det vil bli signering i Tynset bokhandel fra kl. 12.

 

Pressemelding

Velkommen til torgdag

Lørdag 10. juni rigger vi om Tynset Sentrum og inviterer til Norsk Spekematfestival. I tillegg til underholdning og servering vil vi etablere et messeområde fordelt på store telt i sentrum. Velkommen! 

Pressemelding

Smaken av Fjellet - Velkommen til festmiddag

Vi gjentar suksessen og inviterer alle deltakere i Norsk Spekematfestival til festmiddag torsdag 8.juni (i forbindelse med mat- og innovasjonskonferanse) og fredag 9.juni. 

Pressemelding

Einar Gelius, Pia Haraldsen og Prosecco til Tynset

Einar Gelius og Pia Haraldsen holder foredrag om norske mattradisjoner, matkultur, mattrender, matglede og feiring. Sammen med en tilpasset mat- og drikkemeny vil publikum få en underholdende og inspirerende opplevelse i teltet

Utstiller

Vil du være utstiller på Norsk Spekematfestival?

Vi åpner påmeldingen for utstillere til Norsk Spekematfestival 2017! 

Pressemelding

Et tilbakeblikk på 2016

Politikere, næringslivstopper, kokker, bønder og matentusiaster var samlet da Norsk Spekematfestival hadde offisiell åpning torsdag 26. mai. Festivalen, som arrangeres for aller første gang, ønsker å rette fokuset mot spekematen, lokalprodusentene og de gode norske smakene.

Konferanse

1 måned igjen!

I dag er det kun en måned igjen til Norsk Spekematfestival går av stabelen! 8.-10.juni er det med andre ord klart for årets spekematfestival her på Tynset. Vi gleder oss, og håper du gjør det samme! 

Spekemat produsent

Annonsere i vår festivalavis?

I samarbeid med Arbeids Rett og Østlendingen lager vi en festivalavis i forbindelse med Norsk Spekematfestival. Avisen distribueres i slutten av mai. 

Utstiller

Vi søker utstillere og innholdsaktører

Søknadsskjema for utstillere til Norsk Spekematfestival er nå åpnet. Arrangøren oppfordrer både lokale, regionale og nasjonale aktører til å delta i folkefesten.

8.-10.juni i er det klart for Norsk Spekematfestival. Festivalen som ble arrangert for første gang i 2016 er en nasjonal arena der alle med interesse og kjærlighet for norsk mat møtes. Festivalen skal bygge oppunder kvalitet, tradisjon og nyskapning med mål om å hylle den norske bonden og alle de som foredler råvarene til å bli mat av høy kvalitet.

Konferanse

Tynset kulturhus åpner dørene for norsk landbruk

Torsdag 8.juni møtes nok en gang norsk landbruk på Tynset. Årets tema er: "Hvordan skal merverdi i markedet med basis i den unike norske dyrehelsa og dyrevelferden". 

Samarbeidspartnere

 • Padriver Og Lagspiller1
 • Innovasjon Norge Logo
 • Fylkesmannen
 • Nofima Rgb Hy
 • Rørosmat
 • Nortura
 • Tynset Kommune
 • Meskano
 • Tynset Næringsforening
 • Tynset Arrangement
 • Tolgaos
 • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
 • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N