Visste du at man kan lage konfekt av spekemat? Kombinasjonen søtt og salt er en klassiker. Prøv deg på kombinasjonen salt pølse og mørk sjokolade. Nydelig til kaffen eller en kopp urtete med smak av peppermynte og timian fra Røroste.

 

Dette trenger du:

Spell-Ola-pølse

70% sjokolade

Slik gjør du:

Skjær skiver av spekepølsa på ca 2-3 mm.

Smelt sjokoladen i vannbad.

Dypp pølseskivene i sjokoladen og la de stivne på matpapir i kjøleskapet.

 

Åpningstider Torgdag

 Lørdag 10. juni, 10.00 - 18.00

For mer informasjon - se program 

Velkommen til oss!

 

KART KOMMER 

Kontakt oss

Har du spørsmål så ta kontakt med:



Kontaktskjema

Har du spørsmål eller tips, ta kontakt med oss

Kontakt

Nyhetsbrev

Motta ferske nyheter fra Norsk Spekematfestival ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Samarbeidspartnere

  • Padriver Og Lagspiller1
  • Innovasjon Norge Logo
  • Fylkesmannen
  • Nofima Rgb Hy
  • Rørosmat
  • Nortura
  • Tynset Kommune
  • Meskano
  • Tynset Næringsforening
  • Tynset Arrangement
  • Tolgaos
  • Cmyk Sb1 Hedmark Verti Pos
  • 10401983 1630192250544063 1902857685830564156 N